FYSIOTERAPI
S1

FYSIOTERAPI

Gennem fysioterapeutisk behandling arbejder jeg grundigt med kroppens muskler, led, knogler og nervesystem. Jeg kombinerer manuel behandling med målrettede træningsøvelser for at sikre, at du får den bedst mulige pleje. Uanset om du har smerter, skader eller blot ønsker at optimere din krops funktion, er jeg her for at hjælpe dig.

 

Behandling af skader og smerter

  • Sports- og arbejdsskader: Oplev effektiv lindring af sports- og arbejdsskader med skræddersyede øvelser og manuel behandling. Jeg bruger teknikker som cupping og scraping til at forbedre blodcirkulationen og fremme heling.
  • Slidgigt og senelidelser: Lindre symptomer på slidgigt og senelidelser gennem målrettet fysioterapi. Vi arbejder sammen om at styrke musklerne og forbedre ledfunktionen, så du kan bevæge dig med mindre smerte.
  • Ledproblematikker og rygproblemer: Få hjælp til ledproblematikker og rygsmerter med en kombination af manuel behandling og specialiserede øvelser. Ultralyd kan også anvendes til at evaluere og behandle dybere skader.

 

Genoptræning og kroniske tilstande

  • Gener efter operation og genoptræning: Jeg tilbyder omfattende genoptræning efter operationer og sygdomme. Med en kombination af manuelle teknikker og funktionelle øvelser hjælper jeg dig med at komme tilbage på benene.
  • Hypermobilitet og kroniske smerter: Håndtering af hypermobilitet og kroniske smerter kræver en individuel tilgang. Jeg arbejder med dig for at styrke din krop og forbedre din livskvalitet gennem personlig fysioterapi.

 

Specialiseret behandling for kvinder

  • Bækkenbunds- og underlivsproblemer: Jeg er efteruddannet i behandling af bækkenbundsproblemer såsom inkontinens, nedsynkning og prolaps. Med en kombination af manuel behandling og øvelser arbejder vi på at styrke din bækkenbund og lindre symptomer.
  • Fertilitetsfremmende fysioterapi: Jeg tilbyder fysioterapi, der støtter fertilitet og hjælper med at forberede kroppen til graviditet.

 

Efterfødselstjek

  • Efterfødselstjek: Jeg undersøger delte mavemuskler, bækkenbundens funktion og andre gener efter fødsel, herunder efter kejsersnit. Mit mål er at hjælpe dig med at genvinde styrke og velvære efter fødslen.

 

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at finde den rette behandling og støtte dig på din vej til bedre sundhed og velvære.

KONTAKT MIG HER

Tlf.: 22 27 39 71
Mail: Vigdisakselsdottir@icloud.com

Adresse: Gimlis Cross
Måløv Byvej 229
2760 Måløv

CVR nr.: 43252305

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00-19:30
Tirsdag: 9:00-18:30
Onsdag: 10:30-17:30
Torsdag: 11.30-20:00
Fredag: 8:00-17:00
Lørdag: 8:00-17:00
Søndag: Lukket

FØLG MIG