THAI MASSAGE
S1

THAI MASSAGE

Er du klar til at opleve en massageform, der virkelig kan gøre en forskel? Thai massage er en unik oplevelse, der kombinerer akupressur, yoga og ayurvediske principper for at tilbyde en dybdegående behandling. Læs videre for at opdage, hvordan denne behandling kan hjælpe dig med at lindre spændinger, forbedre fleksibilitet og fremme total velvære.

 

Hvordan Thai Massage virker:

  • Helhedsorienteret behandling: Thai massage arbejder med hele kroppen – muskler, led og bindevæv – og sikrer, at du får en grundig og balanceret behandling. Denne metode tager sig af både de overfladiske og dybere lag af vævet for at maksimere din komfort og helbredelse.
  • Roligt tempo: Behandlingen udføres i et roligt og rytmisk tempo, som fremmer en dyb afslapning og hjælper med at lindre stress og spændinger. Denne tilgang sikrer, at kroppen og sindet får tid til at slappe af og regenerere.
  • Kombination af teknikker: Teknikken blander akupressur, strækøvelser og tryk for at løsne spændinger, forbedre blodcirkulationen og øge fleksibiliteten. Ved at anvende en kombination af disse metoder, får du en skræddersyet behandling, der adresserer dine specifikke behov.

 

Fordele ved Thai Massage

  • Lindring af muskelspændinger: Effektive akupressurpunkter og strækøvelser hjælper med at løsne op for dybe spændinger i kroppen, hvilket kan reducere muskelømhed og forbedre bevægeligheden.
  • Øget fleksibilitet: Yogaelementer i behandlingen hjælper med at forbedre din fleksibilitet og balance. Dette kan være særligt gavnligt for dem, der ønsker at forbedre deres rækkevidde og bevægelighed.
  • Stressreduktion: Den kombinerede tilgang til behandling reducerer stress og skaber en følelse af indre ro og velvære. Du vil opleve en markant forbedring i din mentale tilstand, samtidig med at din krop får den pleje, den har brug for.

 

Hvad kan du forvente?

  • Behandling på måtte: Thai massage udføres på en måtte på gulvet, hvilket giver mulighed for dybe stræk og en komfortabel positionering. Denne opstilling gør det muligt at udføre en række teknikker, som ikke altid er mulige på en almindelig massagebænk.
  • Balance mellem krop og sind: Behandlingen skaber en harmonisk balance mellem krop og sind, så du føler dig fornyet og afslappet. Denne holistiske tilgang sikrer, at du går derfra med en følelse af ro og velvære.

 

Giv dig selv en fornyende oplevelse

Uanset om du har brug for at lindre daglig stress, forbedre din fleksibilitet, eller blot forkæle dig selv, tilbyder Thai massage en helhedsorienteret oplevelse, der er skræddersyet til dine behov. Book din tid i dag og oplev, hvordan Thai massage kan forbedre din velvære og bringe balance til din hverdag.

KONTAKT MIG HER

Tlf.: 22 27 39 71
Mail: Vigdisakselsdottir@icloud.com

Adresse: Gimlis Cross
Måløv Byvej 229
2760 Måløv

CVR nr.: 43252305

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00-19:30
Tirsdag: 9:00-18:30
Onsdag: 10:30-17:30
Torsdag: 11.30-20:00
Fredag: 8:00-17:00
Lørdag: 8:00-17:00
Søndag: Lukket

FØLG MIG