PERSONLIG TRÆNING
s1

PERSONLIG TRÆNING

Er du klar til at forbedre din krops funktion og bevægelighed under vejledning af en erfaren fysioterapeut? Superviseret træning kombinerer personlig træning med fysioterapeutisk ekspertise, så du får den bedste støtte til at optimere din fysiske funktion og lindre smerter. Denne tilgang sikrer, at din træning er både effektiv og skånsom, designet specifikt til dine behov og mål.

 

Hvordan fungerer superviseret træning?

  • Fysioterapeutisk vejledning: Med Vigdis som din træner får du en grundig vurdering af dine fysiske behov. Træningen tilpasses nøje for at adressere dine specifikke udfordringer, hvad enten det er genoptræning efter en skade, forbedring af funktionalitet eller reduktion af smerter.
  • Tilpassede øvelser: Øvelserne bliver designet med fokus på funktionel bevægelse, hvilket hjælper med at styrke svage områder, forbedre mobilitet og stabilisere din krop. Dette sikrer, at du ikke kun opnår bedre bevægelse, men også forebygger fremtidige skader.
  • Optimering af teknik: Din fysioterapeut overvåger nøje din teknik under træningen for at sikre, at øvelserne udføres korrekt. Dette minimerer risikoen for skader og sikrer, at du får mest muligt ud af hver session.
  • Skræddersyet træningsprogram: Modtag et personligt tilpasset træningsprogram, skræddersyet til dine specifikke behov og mål. Programmet er designet til, at du kan træne på egen hånd med klare instruktioner og målrettede øvelser, så du kan fortsætte din træning, når det passer dig.

 

Hvornår er personlig træning relevant?

  • Genoptræning efter skader: Personlig træning er essentiel for effektiv genoptræning efter skader. En fysioterapeutisk tilgang sikrer, at øvelserne er tilpasset din helbredelsesproces, så du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter hurtigt og effektivt.
  • Genoptræning efter operation: Efter en operation kan det være udfordrende at genvinde styrke og mobilitet. Med personlig træning får du et skræddersyet program, der støtter din genoptræning og hjælper dig med at opnå dine mål sikkert.
  • Optimering af teknik og skadesforebyggelse: For dem, der ønsker at forbedre deres tekniske færdigheder og mindske skadesrisikoen, tilbyder superviseret træning en mulighed for at finpudse teknikken med professionel vejledning, hvilket kan gøre en stor forskel i din præstation og sikkerhed.
  • Lindring af kroniske smerter: Hvis du lider af kroniske smerter, kan en fysioterapeutisk tilgang til personlig træning hjælpe med at identificere og styrke de svage områder, der bidrager til dine smerter, og dermed forbedre din livskvalitet.
  • Sikker træning under graviditet og efter fødsel: Personlig træning under graviditet og efter fødsel fokuserer på at støtte din krop gennem de store forandringer, den gennemgår. Træningen er skræddersyet til at imødekomme dine unikke behov, forbedre din styrke, stabilitet og mobilitet, samt hjælpe med en hurtigere genopretning. Med professionel vejledning kan du sikre en sund graviditet og en effektiv tilbagevenden til din normale aktivitet efter fødsel.

 

Oplevelsen af superviseret træning

Med superviseret træning får du ikke kun adgang til et effektivt træningsprogram, men også en samarbejdspartner, der er engageret i din sundhed og velvære. Vigdis vil arbejde sammen med dig for at skabe en træningsrutine, der er både sikker og motiverende. Denne tilgang sikrer, at du får maksimalt udbytte af din træning og opnår bedre funktionalitet og livskvalitet.

 

Tag det første skridt mod en sundere, stærkere krop – book din tid i dag og oplev forskellen ved personlig træning under kyndig vejledning.

KONTAKT MIG HER

Tlf.: 22 27 39 71
Mail: Vigdisakselsdottir@icloud.com

Adresse: Gimlis Cross
Måløv Byvej 229
2760 Måløv

CVR nr.: 43252305

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00-19:30
Tirsdag: 9:00-18:30
Onsdag: 10:30-17:30
Torsdag: 11.30-20:00
Fredag: 8:00-17:00
Lørdag: 8:00-17:00
Søndag: Lukket

FØLG MIG